17 Kasım 2010 Çarşamba

KATRİLYONLUK BATIK HAZİNE BULUNDU

Define,definecilik,define işaretleri,define arama yolları,gizli defineleri arama,cinler büyü tılsım,define arama çubukları, ,gizemli defineleri çıkartma,define nasıl aranır hepsi burada.

“Sub Sea Research” isimli şirket, Atlantik Okyanusu’nda içinde 2.6 milyar sterlin değerinde altın ve elmas olan bir gemi bulduğunu açıkladı

GEMİNİN YERİ AÇIKLANMIYOR

Gemi enkazları üzerine uzmanlaşmış bir şirket, içinde dünyanın en büyük hazinesinin olduğunu öne sürdüğü bir batığı bulduğunu iddia etti. Bir Nazi denizaltısı tarafından batırılan gemide 2.6 milyar sterlinlik altın, platin ve elmas olduğu tahmin ediliyor. Atlantik Okyanusu’ndaki kurtarma çalışmasına yakında başlanması bekleniyor. İkinci Dünya Savaşı’nda İngiltere’den ABD’ye maddi yardım taşıyan gemiyi bulan “Sub Sea Research” isimli şirket, başka enkaz kurtarma şirketlerini batığa ortak etmemek için geminin yerini açıklamıyor.

GEMİ NASIL BATMIŞTI?

Şirketin “Blue Baron” kod adını verdiği gemi, ABD Hazinesi’ne götürülmek üzere kargosuyla Avrupa’daki bir limandan ayrılır. Gemi önce diğer kargosunu bırakmak için Güney Amerika’ya uğrayacak, sonra New York’a doğru demir alacaktır. Ancak 1942 Haziranı’nda bir Alman U-boat’unun iki torpidosuna hedef olarak denizin dibini boylar. Eğer şirketin iddiası ve 2.6 milyar sterlinlik hazine doğruysa, bu rakam bir gemi enkazından çıkarılan en büyük hazine olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder