15 Kasım 2010 Pazartesi

V İŞARETİ NE ANLAMA GELİR

DEFİNE--DEFİNECİLİK-DEFİNE İŞARETLERİ-DEFİNE İŞARET ÇÖZÜMLERİ-DEFİNE HARİTALARI-HAZİNELER-DEDEKTÖR-DEFİNE ARAMA ÇUBUKLARI YAPIMI-GPR-ALTIN-GÜMÜŞ-ELMAS-TILSIM-GİZEMLER-GÖMÜ-SİKKE-CİN-EŞKİYA BELGELERİ-MEZAR TÜRLERİ-HÖYÜK-TÜMÜLÜS-KAYA MEZARI-MEDENİYETLER-EFSANELER-DESTANLAR-BÜYÜ VE BÜYÜCÜLÜK-KEHANET-ÜNLÜ EŞKİYALAR-ARKEOLOJİ-TARİHTE PARA-TAKILAR-DOĞAL TAŞLAR-DARPHANE-MÜZELER HAKKINDA BİLGİLER-DİNİMİZ İSLAM-DEFİNE HABERLERİ-TÜRK DÜNYASI-MİTOLOJİ-HEYKEL-ANTİK MISIR-ANTİKA NÜMİZMATİK-TÜRKİYEDE ARKEOLOJİ-ANTİK BÖLGELER-ANTİK KENTLER-TARİH VE TARİHİN YARARLANDIĞI BİLİMLER-HORASAN-ÖLÇÜ VE AĞIRLIK BİRİMLERİ-ÖLÇME ALETLERİ-TARİHİ TİCARET YOLLARI-EBCED HESABI-İŞARET ÇÖZÜMLERİ-DEFİNE ARAMA YOLLARI-GİZEMLİ DEFİNERİ BULMA-HORASAN ÇÖZME-KAYA MEZARLARI- MEZAR-ROMA SİKKE-BİZANS SİKKE-GREEK SİKKE-TARİHİ ANTİK SİKKE VE PARALAR-ARKEOLOJİ VE DEFİNECİLİK ÜZERİNE HER TÜRLÜ BİLGİ DEFİNE SIRLARINDA

V İŞARETİ – V işareti geometrik bir işaret olup, hem yön ve hem mesafeyi verir. V işaretinin de U işaretinde olduğu gibi kamufle edilebilme özelliği çok fazladır. V işaretinin çözümü açı istikametinde malın ya da 2. mala en yakın işaretin bulunmasında klavuz işarettir. V işareti ayrıca Volcan Voyvoda’nın isim baş harfi olmasından da ayrı bir özellik kazanır. Gömüler genelde tabii işarete sahip alanlarda sert zeminlerde defnedilmişlerdir. Bunlara örnek dere çatakları, dere kıvrımları ilk sırada yer alır. Ayrıca doruk tepelerde ve çok namlı klavuz taşlarına da sahip Bağdat yolu ya da bağlantı kanı yollarına defnedilmişlerdir. Dere kenarlarında ya da çataklarındaki parayı en iyi V işareti şifreler.
Şöyle ki; V işareti bazen karşımıza Y şeklinde çıkmaktadır. Bu 2 derenin birleşerek akmasının haritası olduğu gibi dere çatağındaki gömüyü de şifrelemektedir. Bazen Y şeklinde olan işaret karşımıza köpek, tavşan ya da keçi tırnak izleri dediğimiz noktalanmış şekliyle çıkmaktadır. Noktaların arası tebeşirle birleştirildiğinde Y şekli çıkmaktadır. V işareti bazen karşımıza canlı figürlerde bacak duruşu, gaga, kuyruk şeklinde de çıkmaktadır. Örneğin çatal dilli yılan, V şeklinde balık ve yılan kuyruğu, kartal, tavuk gagası birer V yapmaktadır. İnsanlarda kol duruşu, bacak duruşu V yapar. Parası genelde mağara, mahsen olup bol miktardadır. Büyük çoğunlukla U ve V işaretleri ve O işareti oyma işaretlerdir. Ama istisnaları vardır. Bazan kabartma olmaktadır.Kabartma olması şifreyi değiştirmemekte sadece aşağıda ayrıntılı olarak anlatacağım ama arazi ve para ile işaret arasındaki seviyeyi belirlemekte olup, son derece şeytanice şifrelenmiştir.
V işaretleri bazen karşımıza ok, mızrak bazende dikdörtgenin içinde çıkmaktadır. Bu hususlar sitemizde işaret bazında tek tek açıklanacak olup şu ana kadar yazdıklarım genel prensipleridir. Mutlaka işaretin çözülebilmesi için bilinmesi gereken hususlardır.

1 yorum:

  1. evimizn havlusunda agac ektik kazdıgımız yerde yuvarlak kocaman taş cıktı kömür sirke parcaları cktı ne anlama geliyo

    YanıtlaSil